Kunststof vloeren


Voor een moderne look in uw woning of bedrijfspand kiest u voor een kunststof gietvloer. Er zijn verschillende soorten beschikbaar. De meest voorkomende zijn coatingvloeren en gietvloeren.

Gietvloeren

Kunststofvloeren, ook wel gietvloeren, staan netjes en zorgen voor een warme sfeer in uw woning. Betonreparatie Zwolle is specialist op het gebied van gietvloeren. Zo kunt u bij ons terecht voor mineralen gietvloeren, coatingvloeren, antislip vloeren, troffelvloeren en meer.

Kunststofvloeren worden gemaakt van polyurethaan of van epoxy, kunststoffen die gemaakt worden van aardolie. Dit soort vloeren zijn licht elastisch, scheuren niet en zijn gemakkelijk te onderhouden. Minerale gietvloeren zijn strak en passen perfect in een modern interieur. De vloer is samengesteld uit natuurlijke mineralen en is met dank aan de dikte erg duurzaam..

De specialist op het gebied van balkon renovatie en betonrenovatie in de regio Zwolle, Gelderland en Overijssel.
Balkons die gemaakt zijn van beton hebben een grote kans om na verloop van tijd getroffen te worden door zaken als betonrot of vocht. Dit resulteert in onder meer zwarte strepen, donkere plekken of zelfs afbrokkelend beton. Indien dit het geval is moet uw balkon gerenoveerd worden door een echte specialist. RWH Totaalbouw voert al jaren balkon renovaties en betonrenovaties uit in de provincies Gelderland en Overijssel. Onze vakmensen zorgen zelf voor een diagnose (soms ook in samenwerking met een leverancier) en voeren vervolgens de reparatie uit met zowel epoxy als met cementgebonden reparatiemortel. Wij zorgen ervoor dat u snel weer van uw balkon gebruik kunt maken.

Coatingvloeren


Na bijvoorbeeld slijtage aan een vloer is het mogelijk de vloer te voorzien van een nieuwe coatinglaag. De vloer zal er dan weer als nieuw uitzien. De samenstelling van een coatingvloer is in principe hetzelfde als de gietvloer. Het verschil zit hem in de dikte. Gietvloeren zijn een stuk dikker dan coatingvloeren.

Anti-slip vloer

Liever een onverwoestbare vloer? Ga dan voor een antislip vloer of troffelvloer. Dit soort vloeren zijn sterk, krasbestendig en zeer geschikt voor vloeren die zwaarbelast worden.
Bel of mail ons voor advies