Balkon renovatie Zwolle


Is uw balkon aan een renovatie toe en bent u daarom op zoek naar een bedrijf dat betonrenovaties en -reparaties uitvoert in de provincies Gelderland of Overijssel, of in het bijzonder in steden als Zwolle en Apeldoorn? Of u nu een particulier bent met een balkon dat gescheurd is of eigenaar bent van een appartementencomplex waarvan u de balkons wilt laten vervangen, RWH Totaalbouw is u graag van dienst! Neem gerust contact met ons op om het probleem waar u mee zit met een van onze medewerkers te bespreken. Dan bekijken wij wat wij voor u kunnen betekenen.

De specialist op het gebied van balkon renovatie en betonrenovatie in de regio Zwolle, Gelderland en Overijssel.
Balkons die gemaakt zijn van beton hebben een grote kans om na verloop van tijd getroffen te worden door zaken als betonrot of vocht. Dit resulteert in onder meer zwarte strepen, donkere plekken of zelfs afbrokkelend beton. Indien dit het geval is moet uw balkon gerenoveerd worden door een echte specialist. RWH Totaalbouw voert al jaren balkon renovaties en betonrenovaties uit in de provincies Gelderland en Overijssel. Onze vakmensen zorgen zelf voor een diagnose (soms ook in samenwerking met een leverancier) en voeren vervolgens de reparatie uit met zowel epoxy als met cementgebonden reparatiemortel. Wij zorgen ervoor dat u snel weer van uw balkon gebruik kunt maken.

Scheuren in beton: wanneer hulp inschakelen?


Wanneer u scheuren in uw balkon ontdekt, zult u in eerste instantie schrikken en u direct zorgen maken. Dit is echter niet altijd nodig. Beton is namelijk, door de invloed van onder andere temperatuurverschillen, altijd in beweging. Een betonnen vloer of constructie zonder scheuren bestaat simpelweg niet. Natuurlijk zijn te veel scheuren in een betonconstructie niet goed, zeker niet als het om een balkon gaat. Veel scheuren maken de constructie instabiel en dat kan gevaarlijke situaties veroorzaken. Maakt u zich zorgen over de scheuren in uw balkon of in de balkons van uw bewoners? Win dan gerust even advies in bij RWH Totaalbouw. Wij kunnen u, dankzij onze jarenlange kennis en ervaring, vertellen of u actie moet ondernemen of dat u zich voorlopig nog geen zorgen hoeft te maken.
Bel of mail ons voor advies