Gevelrenovatie


De staat van de gevel van uw woning of pand is belangrijk voor het aangezicht. Heeft u last van vochtdoorslag in uw gevel, zijn er scheuren ontstaan of beginnen de voegen bijvoorbeeld los te laten? Laat uw gevel dan renoveren. Met de gevelrenovatie van RWH Totaalonderhoud beschermen wij uw woning of pand onder andere tegen invloeden van buitenaf, zoals regen en vorst.

Wacht niet te lang met het renoveren van uw gevel


Het is belangrijk dat u niet te lang wacht met het renoveren van uw gevel. Vuil kan er namelijk voor zorgen dat de levensduur van het voegwerk en de gevel wordt verkort. Uiteindelijk kan dit weer leiden tot een mindere isolerende werking. Wacht u te lang met het laten renoveren van uw gevel, dan bestaat de kans dat de schade alleen maar erger wordt. Zo kan het voorkomen dat er vocht of schimmel uw huis binnendringt. Met gevelrenovatie zorgen wij ervoor dat uw gevel er weer uit ziet als nieuw en er jaren tegenaan kan!

Voordat we van start kunnen gaan met renoveren van uw gevel, is het belangrijk dat uw gevel eerst gereinigd wordt. Wanneer het vuil van de gevel is verwijderd, kan de gevelrenovatie worden uitgevoerd. Zo kunnen we bijvoorbeeld de stenen of het voegwerk vervangen. Wanneer de stenen van uw gevel beginnen af te brokkelen of het voegwerk scheuren begint te vertonen, is het belangrijk dat hier snel actie op wordt ondernomen. Anders bestaat de kans dat er scheuren in uw gevel ontstaan, waardoor op de lange termijn uw gevel kan gaan verzakken.

Meer informatie over gevelrenovatie?

Wilt u graag uw gevel laten renoveren of advies op het gebied van gevelrenovatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt ons ook bellen of mailen.
Bel of mail ons voor advies